MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příliš mnoho a nikdy dost

 Příliš mnoho a nikdy dost Detail 
Příliš mnoho a nikdy dost
Příliš mnoho a nikdy dost
o Donaldu Trampovi
Autor Mary L. Trumpová
Překlad Kolektiv překladatelů
Rozměry 150 x 230 mm
Počet stran 224
Typ vazby brožovaná
Vydavatel Zoner Press


Americký bestseller „Too Much and Never Enough“ od Mary Trumpové, kterého se prodalo milion kusů v prvním dni prodeje, nyní vychází i v češtině.

Prezidentské volby v USA v roce 2016 byly obrovským šokem pro spoustu lidí. Místo očekávaného vítězství Hillary Clintonové se 45. prezidentem Spojených států amerických stal Donald Trump, někdejší televizní hvězda a bohatý podnikatel, který už několikrát zkrachoval. Od tohoto okamžiku se celý svět stal užaslým svědkem jeho nepochopitelného a kontroverzního chování v pozici nejmocnějšího člověka planety.


Mary s břitkým vtipem a nečekaným humorem podává svědectví o nesčetných rodinných setkáních u jídla a dalších ponurých nebo častěji udivujících rodinných příhodách. Podrobně a s nemilosrdnými detaily líčí úplně všechno, například Donaldovo postavení v centru rodinné pozornosti, záliby jeho první manželky Ivany Trumpové v rozdávání darů, které dostala od někoho jiného, častá zranění a nemoci její babičky, a mnoho dalších věcí. Nezapomíná ani na otřesné a ponižující chování Donalda ke svému otci Fredovi Trumpovi, když se u něj začala projevovat Alzheimerova choroba.

Mary L. Trumpová má potřebné odborné vzdělání, vhled a hlubokou obeznámenost se situací, aby mohla odhalit, co žene Donalda a zbytek jejího rodinného klanu kupředu. Jen ona může podrobně vyprávět tuto fascinující a znepokojující ságu, a to nejen díky svému pohledu zasvěceného účastníka, ale také proto, že je vlastně jediným členem Trumpovy rodiny, který je ochoten říct pravdu o rodině, která patří k nejmocnějším a zároveň nejvíce dysfunkčním na světě.

Toto zboží je skladem
Expedováno 30
Cena : 72000 bodů
Další zboží v této kategorii
Cena : 63000 bodů
Výchova bez ponižování
Daniela Gaigg, Linda Syllaba
Cena : 56500 bodů
Cena : 75000 bodů
kniha Za pět minut zvoní
Doporučený věk 13+
Cena : 68000 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !